Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

BURSA İL BAŞKANI NİHAT YEŞİLTAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI İLE BULUŞTU

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, İl Başkanlığında yapılan toplantıda belediye başkan adayları ile buluştu. Toplantıya Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Hasan Öztürk, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda yerel seçimlere yönelik hazırlıklar yapılırken aday adaylarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde önümüzde çok çetin bir süreç var. Bu süreçte partimizde aday adaylığı için başvuruda bulunan değerli gruplarla bir araya geldik. Bütün aday adaylarımız partimizin biraraya tanıtımlarını yapabilirler. Birlik ve beraberlik içinde bu süreç, saygı ve sevgi çerçevesinde bu süreç tamamlanacak. Partimize başvuruda bulunan bütün arkadaşlarımız için güvenlidir, hepsine aynı mesafede olacaksınız” dedi.

Yeşiltaş 31 Mart seçimlerinde tarih yazdıklarını belirttiklerini, Bursalıları sosyal belediyecilik ile buluşturmak için onu daha çok çalışacaklarını, birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

Yeşiltaş, “Bizim tek hedefimiz Bursa Büyükşehir'i kazanmak. Bütün stratejimizi bu hedef doğrultusunda geliştirdik. Bursa'nın zamanları. Bu şehir için hizmet etmeye hazır adaylarımıza teşekkür ediyorum. Bursa'da yazılacak tarih Türkiye'yi de mutlaka yaşayanlardır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.