banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi Mehmet Şafak Sarı

BURSA MİLLETVEKİLİ ATİLLA ÖDÜNÇ YILDIRIM BELEDİYESİ HİZMETLERİ

Bursa Milletvekili Ödünç, Bursa’mızın Cumhur İttifakı Belediyeleri Ülkemizde gerçekleştirmiş olduğu belediyecilik anlayışıyla, kalitesiyle, hayata geçirmiş olduğu projeleri ile kendinden söz ettirmektedirler.

AK Belediyecilik Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında edinmiş olduğu tecrübeler, birikimler, başarı ve hizmetler sayesinde, ülkemizin kalkınmasında lokomotif görevi görmektedir. Belediyecilik ülkemizde AK Kadroların işidir.

Bu basın toplantımızda sizlere Bursa’mız Yıldırım Belediyesi çalışmaları, hizmetleri hakkında bilgi vermek istiyorum.

Daha modern bir ortamda hemşehrilerimizin Pazar yeri ihtiyacını karşılamak için  göreve gelindiği günden itibaren Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz ilçemizin çeşitli mahallelerinde toplamda 38. 000 m2 kapalı Pazar alanı projeleri tamamlanmış ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Bursa Milletvekili Ödünç;

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur prensibiyle, ülkemiz ve şehrimiz spor altyapısına katkı sağlamak, ulusal ve uluslararası platformlarda başarılara imza atmak ve  gençlerimizin kapasitesi yüksek alanlarda spor yapması için;  Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi, Fidyekızık Spor Sahası, Vakıf Bera Spor Tesisi, Yiğitler Spor Tesisi, Mimar Sinan Spor Tesisi, Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisisleri; Yıldırım Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla Yıldırımlı hemşehrilermize hizmet vermektedir.

Yıldırımlı hemşehrilerimizin eğlenmeleri, hoş vakit geçirmeleri, dinlenmeleri ve piknik yapmaları için toplamda 1.329.000 m2 alanda mesire alanlarıyla  Yıldırım Belediyemiz yeşil bir Yıldırım için hizmetini sürdürmektedir.

Yıldırım’da meydanlar daha modern, kullanışlı, kent kimliğine uygun bir şekilde tasarlanarak 5000 m2’lik bir alanda dizayn edilerek hayata geçirilmiştir.

Kitap okumak bilgi dağarcığımızı zenginleştirdiği kadar hafızamızı da güçlendirir. İşleyen demir pas tutmaz atasözü misali işleyen, okuyan bir beyin de tembelleşmez. 

Kitap okumak, cehaletin en büyük düşmanıdır. Kitap okuyan bir toplum gerek bilimsel gerekse de duygusal açıdan gelişir. Bunu iyi biliyor ve Bursa’mızda kitap okumanın geliştirilmesi, artması için belediyelerimiz tarafından kütüphaneleri hayata geçirtiyoruz.

Bugün sizlere  Yıldırım Belediyemiz tarafından hizmete sokulan, sıra dışı bir kütüphaneden, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphane’mizden bahsetmek istiyorum. 

Yanlış duymadınız bu kütüphane 7/24 hizmet vermek için tasarlandı. 

Uyumayan Kütüphanemiz ulaşım kolaylığı, modern mimarisi ve konforlu ortamıyla gençlerimizin yeni cazibe merkezi olacaktır.

1250 m2 alana sahip kütüphanede,

  • 20.000 Eser  

  • 300 Kişilik Kütüphane Alanı

  • 100 Kişilik Seminer Salonu

  • Bilgisayar Eğitim Laboratuvarı

  • Kafeterya ve Dinlenme Alanları

  • Sınırsız İnternet Hizmeti

  • Gün boy çay ve çorba ikramı ile 7/24 açık olmak kaydıyla Yıldırımlı hemşehrilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Bursa Milletvekili Ödünç;

Bursalı hemşehrilerimizi, geçlerimizi ve kitapseverleri bu modern kompleksin büyülü atmosferine, kitapların eşsiz dünyasına Yıldırım Uyumayan Kütüphaneye davet ediyorum.

Bursa’mızın, Yıldırım’ımızın daha da gelişmesi, kalkınması, modernleşmesi, çağımıza uygun hizmetlerin verilmesi için AK Belediyeler Bursa’mızda var gücüyle, taş üstüne taş koyarak büyük bir aşkla çalışmasını gece gündüz sürdürüyor.

Modern bir Yıldırım için büyük bir özveri ile çalışan Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın Oktay Yılmaz’ı tebrik ediyor, Yıldırım’ımız için yapacağı çalışmalarda üstün başarılar diliyorum.

Her şey Bursa’mız için, Yıldırım’ımız için durmak yok yola devam.

Basın toplantımıza katılımınız için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamide Balaban siteler mah kk mah başkanı 2 yıl önce

Sayın vekilim tokiler hakkında görüşucektim yardımcı olursanız sevinirim özel olarak

banner22

banner21