Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

BURSA PERDER’DE KILIÇ, GÜVEN TAZELEDİ

Perakende sektöründe zincir marketleri tek çatı altında buluşturan Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Perakendeciler Derneği (PERDER) Bursa Şubesi’nin 7’nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Haşim Kılıç, 7’inci Olağan Genel Kurulu’nda oy birliği ile yeniden başkan seçildi. Güven tazeleyen ve başkanlıkta 3’üncü dönemine başlayan Haşim Kılıç, “Yeni dönemde de Bursa’daki yerel zincirlerin konumunu yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

 

‘SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ’

Perakende sektöründe yerel zincirlerin pandemi döneminde de var gücüyle çalışarak ülke ekonomisine önemli katkılar sunduklarını belirten PERDER Bursa Şube Başkanı Haşim Kılıç, “Perakende sektörümüzdeki değerli üyelerimizin takdirini kazanarak Bursa PERDER’in 7’nci döneminde de Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmekten büyük bir onur ve mutluluk duydum. Yeni dönemde de Yönetim Kurulu üyelerimiz ile sektörümüzü geliştirme noktasında dinamik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her bir üyemizin sektörde karşılaştığı sorunların takipçisi olarak, tüm paydaşlarımıza ve tüketicilerimize katma değer sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

HAKSIZ REKABETLE MÜCADELEYE DEVAM

Yeni dönemde perakende sektörünün bugüne kadar yaptığı çalışmalara yenilerini ekleyeceklerini de kaydeden Kılıç, “Kabına sığmayan bir sektörde faaliyet gösteriyoruz. Yerel zincirler olarak Türkiye’de büyümeye devam eden geniş bir aileyiz. Yeni dönemde öncelikli olarak sektörün en büyük sorunlarından biri olan haksız rekabete karşı yoğun mücadele edeceğiz. Ülkemizin ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi. Divan Kurulu Başkanlığını İbrahim Özhan’ın yaptığı Genel Kurul sonucunda, Haşim Kılıç Başkanlığındaki PERDER Bursa Yönetim Kurulu’nun asil üyeleri Özer Düşünüklü, Ferit Alparslan, Gökhan Seyhan, Mehmet Karalı, Ali Kızmaz ve Ahmet Calayir’den oluştu. Denetim Kurulu’nda görev alacak isimler ise Temel Altun, İsmail Calayır ve Edip Kuşaslan oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.