Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

BURSA TİCARET BORSASI'NDAN TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ZİYARET

BURSA TİCARET BORSASI’NDAN TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ZİYARET


BURSA – Bursa Ticaret Borsası (BTB), göreve yeni atanan Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız’ı makamında ziyaret etti.


Gerçekleştirilen ziyarete Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kırmızıay katıldı.


Bursa ilindeki zirai kalkınma ve tarımsal desteklemelerin görüşüldüğü ziyarette Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Tarım İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız’a yeni görevi için hayırlı olsun dileklerini iletti. Matlı, “Tarım İl Müdürlüğümüz ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de koordineli olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimiz için birlikte üretip, büyümeye devam edeceğiz” dedi.


Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız ise, “Bursa Ticaret Borsası bu şehrin en büyük değerlerinden birisidir. Bursa Ticaret Borsası’nın şehrin marka değerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Ziyaret sonunda heyetler birbirlerine hediye takdiminde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.