Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

BURSA UNESCO DERNEĞİ

İlker ÖZASLAN başkanlığında yeni döneme başlayan Bursa UNESCO Derneği’nde yol haritası belli oldu. Derneğin eğitim, bilim ve kültür alanındaki faaliyetleri konusunda yerel yönetim ve çeşitli STK’lar ile işbirliği içerisinde bulunması adına ziyaretler gerçekleştiriyor. Ziyaretlerin ilk durağı Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Daire Başkanı Hüseyin Buran oldu. Bu ziyarette Bursa UNESCO Derneği’nin Klumbach Unesco Klübü ve Klumbach kardeş belediye yetkilileri ile Haziran ayında gerçekleştireceği fotoğraf sergisi için salon tahsisi ve tanıtım çalışmaları konusunda işbirliğine ilişkin anlaşmaya varıldı. Öte yandan, önümüzdeki günlerde çeşitli projelerin hayata geçirilmesinde Kültür Sanat Daire Başkanlığı ile ortak projeler konusunda görüş alışveriş yapıldı.

BİLİMSEL AKTİVİTELER ARTACAK

Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde ise Şube Müdürü Ayşe Hacıoğlu ziyaret edildi. Ziyarette özellikle çocuk ve gençlerin bilimsel anlamda aktivitelerinin artırılması ve özendirici çalışmalar yapılması konusunda ortak ortak projeler yapılması konusunda mutabakata varıldı.

Bursa UNESCO Derneği’nin kent kültürü ve eğitim hayatına yönelik çalışmalar için ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de sürdüreceği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.