banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Bursa Valisi Canbolat: Türk Kızılay her koşulda umut oluyor

Bursa Valisi ve Türk Kızılay Bursa Onursal Başkanı Yakup CanbolatTürk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Türk Kızılay Bursa Şube Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette Vali Yakup Canbolat, Türk Kızılay Bursa Şubesi'nin çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiğini belirtti. İçinde bulunduğumuz ve tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecindeki saha çalışmaları ile umut ve moral kaynağı olan Türk Kızılay'ın hayati ve sürekli bir ihtiyaç olan kan temini çalışmaları, eğitim programları ve toplumu bilinçlendirme amaçlı sosyal faaliyetleri ile örnek çalışmalara imza attığını belirtti.

BURSAMIZ HER ZAMAN İYİLİĞE SAHİP ÇIKIYOR

 Vali Yakup Canbolat, tüm çalışmalarını bağışçılarının desteğiyle gerçekleştiren Türk Kızılay'ın tüm dünyadaki ihtiyaç sahiplerini kapsayan çalışmalarının dünyaya örnek olduğunu belirterek, "Bursamız da bu iyilik hareketine sahip çıkarak, örnek oluyor. Bursamızın hayırsever halkı her zaman olduğu gibi iyiliğe, merhamete sahip çıkarak, Türk Kızılay aracılığıyla yüzleri güldürüyor. Bu anlamda Türk Kızılay'a destek olan tüm bağışçılarımıza, gönüllülerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz da bağışçı ve gönüllülerinin destekleri ile çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini  belirterek, Türk Kızılay'ın kuruluşundan bu yana yaptığı gibi merhamet elinin tüm dünyada  umut olması için gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21