Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Bursa Valisi Yakup Canbolat DASKUT'ni makamında ağırladı

Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın kabul ettiği  Genel Başkan Meriçli Dernek ve GÖNÜLLÜ üyeleri hakkında bilgi verdi. Arama Kurtarma personellerinin Ilkyardimci eğitimlerini Kızılay tarafından tamamladığını ve AFAD  Il Müdürlüğü iş birliği ile  tüm ekibe Arama Kurtarma eğitimlerinin Mart ayı içerisinde başlayacağını, bu eğitimlerin tamamlanması ardından olası afet ve kazalara hazırlık olarak derhal Dernek bünyesinde 7/24 göreve hazır olacak Hazır Kıta Arama Kurtarma birimin oluşturulacağını ve basta Valilik olmak üzere  AFAD  ve diğer kurumların emirlerine hazır bulunduralacığını belirtti. 

Meriçli  sunumunun devamında GÖNÜLLÜ üyelerin eğitimlerini çok yakında eğitimler için hazırlık çalışmaları devam eden Dernek bünyesindeki 20.000 m2 üzerinde kurulmakta olan DASKUT ARAMA VE KURTARMA DERNEĞİ  EĞITIM VADISI nde dernek bünyesinde verileceğini belirtti. DASKUT EĞITIM VADISI inde eğitimler icin özel parkurların hazırlandığını da belirten Meriçli, Kaza simülasyonu için hurda araçlardan oluşan kaza eğitim alanı, deprem ve deprem tahliyesini için bir göçük simülasyonu hazırlandığını ve araziye yıkılmış bir konutun parçalarında depremde çökmüş bir göçük eğitim parkurunun hazırlandığını ve eğitim vadisinde, kamp alanları, tüm  eğitimler için bir birinden farklı parkurların en kısa zamanda hazırlanarak AFAD il müdürlüğü koordinasyonunda eğitimlerin başlayacağını  belirtti. 

GÖNÜLLÜ üyelik kayıtlarının derneğin www.daskut.com web sitesinden yapılabileceğini ve tum eğitimlerinin üyelerine ücretsiz olduğunu ekledi. 

Vali Canbolat DASKUT ARAMA VE KURTARMA DERNEĞI'ne hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken destek sözü verdi. Genel Başkan Meriçli kabulün sonunda Vali Canbolat'a DASKUT üniformasını hediye ederek fahri üyeliğini tebliğ etti.

Anahtar Kelimeler:
BursaDaskut
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.