banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Bursa’da Bakan  Faruk Çelik sevgisi yollara taştı

2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde sonuçlar netleşirken, Artvin’de AK Parti’den milletvekili seçilen Faruk Çelik, İstanbul İzmir otobanı Kuzey gişelerinde 500 araçlık konvoyla karşıladı. Çelik’e gece yarısında sürpriz yapan partililer yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşların tulum ve meşalelerle kutlamaları renkli görüntülere yol açarken, o anlar kameralara yansıdı.

Duygulu anlar yaşadığını belirten Faruk Çelik, “Uzun süredir siyasetin içerisindeyim. Siyasete Bursa’da başladım ve 3 dönem Bursa’da milletvekilliği yaptım. Çeşitli adaylıklarım oldu. Daha sonra 2 dönem Şanlıurfa milletvekilliği yaptım ve bu dönemde doğduğum yer olan Artvin’e görevlendirildim. Seçimin netleşmesiyle milletvekilliğini kazandığımız ortaya çıktı. Neticeyi aldıktan sonra İstanbul’a geldik. Doğrusu böyle bir karşılamadan haberim yoktu. Hatta gecenin geç saatinde hiç aklıma gelmeyecek olan bir tabloyla karşılaştım. Doğrusu şaşırdım ve duygulandım. Bursa’da tabi çok emeğimiz var. Siyaset içerisinde yoğun süreçler yaşadık. Birçok kişiye katkımız her alanda oldu. Vatandaşların bu vefalı davranışlarından dolay çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.i

Çelik k, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen destekçilerini kırmazken, gece yarısı gitmiş olduğu bir mekanda tatlı yedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21