Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

BURSA’DA DA MÜZİĞİN SESİ +1 ARTACAK

Nilüfer +1 Güz Konserleri açılışı, yeni nesil müzik ekolünün ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden biri haline gelen Kalben ile 4 Eylül Cumartesi günü yapacak. Ardından 5 Eylül Pazar günü, ilk albümünde yer alan "Sabır" şarkısı ile büyük ses getiren ve yıllar içinde “Depresyondayım”, “Bende Bi’ Aşk Var”, “Acıyor” gibi hafızalara kazınan şarkılara imza atan Göksel, Nilüfer +1 Sahnesi'nde sevenleri ile bir araya gelecek. Konser serisinin üçüncü konseri 15 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek ve sahnede büyüleyici şarkılarıyla Türk popüler müziğinde kendine has bir yeri olan Bülent Ortaçgil olacak. 

Konserler son hızıyla devam ederken, son dönemde “Uzunlar” parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan alternatif müzik grubu Evdeki Saat, 18 Eylül Cumartesi günü Nilüfer +1 Fest Sahnesi’nde olacak. Ardından “Holocaust”, “Suspus”, “Yerli Plaka” ve “Med Cezir” gibi parçalarıyla tüm Rap müzik tutkunlarını kendine hayran bırakan Ceza, 19 Eylül Pazar günü, Nilüfer +1 Sahnesi’nde Rap müzik rüzgarları estirecek. 

22 Eylül Çarşamba günü ise, kendine özgü yorumlarıyla psychedelic rock’ı yeniden canlandırarak geniş bir hayran kitlesi kazanan Gaye Su Akyol, Nilüfer +1 Fest Sahnesi’nde müzikseverler ile buluşacak. 25 Eylül Cumartesi günü “Sen Varsın Diye” parçasıyla da adından sıkça söz edilen Yüzyüzeyken Konuşuruz sahne alırken, 26 Eylül Pazar günü ilk Türkçe sözlü alternatif rock grubu olan ve Türkiye'nin önde gelen rock grupları arasında yer alan Bulutsuzluk Özlemi ile kapanış yapılacak.

+1 ve Bursa Nilüfer Belediyesi iş birliği ile hazırlanan Nilüfer +1 Güz Konserleri kapı açılış saati 16.00, konser başlangıç saatleri ise 20.30. https://artifestival.com/ ‘da satışa sunulan tam bilet 40 TL, indirimli bilet ise 30TL. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.