Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

BURSA’DA ‘ETWİNNİNG OKULU ETİKETİ’ NDE YÜZDE YÜZ BAŞARI

2020-2021 eğitim öğretim yılı eTwinning Okul Etiketi sürecinde etiket almaya hak kazanan okullar belli oldu. Bu kapsamda Bursa’dan başvuru yapa 83 okulun tamamı yüzde yüz başarı göstererek eTwinning Okul Etiketi aldı. Etiket alan okul sayısı Bursa’da geçen yıl 39 iken bu yıl 83 okulun daha eTwinning Okul Etiketi almasıyla 122’ye yükseldi.   

 

eTwinning Okul Etiketi’ne sahip olan okullar, Avrupa düzeyinde eTwinning ve eSafety için rol modelleri olarak tanınmasını ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluşturmasını sağlıyor. Bu okullar ayrıca Dijital uygulamalar, e-Güvenlik uygulamaları, Pedagojiye Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, Personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi, Personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında lider olarak tanınıyor.

 

Bu etikete sahip olan 122 okulumuzun okul müdürlerini ve emek harcayan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.