Öne Çıkanlar Yankı bursa Belediye sağlık BUSİAD

BURSADAN HAKKARİYE MALZEME DESTEĞİ

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 38. Komite Başkanı, Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, Hakkâri’ye malzeme bağışı yapılmasına destek oldu.

KUMAŞ MALZEMESİ GÖNDERİLDİ

Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Bursa’dan, Hakkâri Halk Eğitim Merkezi’ne kumaş malzemeleri gönderildi. Pandemiye karşın, malzeme talebinde bulunan merkezin eğitim faaliyetlerinin aksamaması için kısa sürede çalışmayı tamamladıklarını belirten Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 38. Komite Başkanı, Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, “Hakkâri Halk Eğitim Merkezi’nin eksik malzemeler noktasında talebinin olduğunu öğrendik. İhtiyaç sahibi kursiyerlerin kullanması için materyal desteği sağladık. Merkezde üretilen nakış işleri ve ev tekstili ürünleri yapımında kullanılan kumaş ve diğer malzeme taleplerini yerine getirmiş olduk” dedi.

 

1 YILLIK İHTİYACI KARŞILAYACAK

Merkezin 1 yıllık ihtiyacını karşılayacak kumaş ve iplik teminini gerçekleştirdiklerini belirten Sadık Şengül, “Bu merkezdeki kursiyerlerin, el emeği göz nuru çalışmaları diledikleri gibi sergileyecek olmaları bizim için en büyük mutluluk olacak. Hem mesleki becerilerini geliştirmede, hem de aile bütçelerine destek olmaları noktasında katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Benzer sosyal sorumluluk çalışmalarına, pandeminin beraberinde getirdiği olumsuz şartlara karşın devam edeceğiz. Bağış çalışmasına katkıda bulunan iş insanlarına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.