Öne Çıkanlar Tofaş Alo 174 Gıda Hattına açıldığından bu yana Bursadan 25 bin 911 başvuru Gençler Yankı Btü

BURSAGAZ FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ, TİRİLYE’NİN TARİHİ SOKAKLARINI FOTOĞRAFLADI

Bursagaz tarafından kurulan ve desteklenen Bursagaz Fotoğrafçılık Kulübü, şehrin dört bir yanında gerçekleştirdiği faaliyetlerine Tirilye’de devam etti.

 

Fujifilm Eğitim Merkezi ortaklığı ile düzenlenen X-Workshop etkinliği kapsamında Fujifilm eğitmenleri ile birlikte Tirilye’yi gezen kulüp üyeleri, Taş Mektep, Dündar Evi, Fatih Camii ve Tabut Ev gibi tarihi mekânları fotoğrafladı. Sokak fotoğrafçılığı temasıyla düzenlenen etkinlikte birbirinden güzel fotoğraflar çeken üyeler, Fujifilm X serisine ait tüm makine ve objektifleri de deneme fırsatı buldu.

 

Şehir hayatının koşuşturması içinde Tirilye gibi tarihi ve doğal güzellikler sunan yerlere gelmeyi zaman zaman ihmal edebildiklerini söyleyen kulüp üyeleri, bölgeyi fotoğraflamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Kulüp Başkanı Volkan Korkmaz ise “Kulüp üyelerinin fotoğrafçılık alanında gelişimlerini sağlayabilmek adına çeşitli fotoğrafçılık eğitimleri alıp bunları pratiğe dökmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede Muradiye Külliyesi, Hanlar bölgesi, Yeşil ve merkezde gündüz ve gece çekimleri yaptık. Şimdi de Tirilye’yi fotoğrafladık. Fotoğraf gezilerimizin ardından çektiğimiz tüm fotoğrafları değerlendirerek açacağımız sergi ile bu emeğimizi taçlandırmak istiyoruz. Bu çalışmaları hayata geçirmemiz için bizlere fırsat tanıyan yönetimimize tekrar teşekkür etmek isterim” diye konuştu.

 

Şirket etkinliklerini ve diğer kulüplerin çalışmalarını da fotoğraflayan Bursagaz Fotoğrafçılık Kulübü, yılbaşından bu yana fotoğraf makineleri, yardımcı ekipmanlar, diyafram, enstantane ve ISO ilişkisi, pozometre, pozlandırma, alan derinliği, kompozisyon gibi konularda çeşitli teknik ve uygulamalı eğitimler aldı. Eğitimlerin yanı sıra toplamda dört fotoğraf gezisi gerçekleştiren kulüp, yıl sonunda bir fotoğraf sergisi açmayı planlıyor.

 

...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.