Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

BURSA’LI ALPERENLERDEN GÖNÜL YEMEĞİ

Bu yemek vesilesiyle birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı. Bursa özelinde yapılacak faaliyetler konuşuldu.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı ,Ebedi Şiyasi  Şehit Liderimiz,   Muhsin Başkanımızın her daim dediği gibi , “Ocağımız Alperen Ocakları, Partimiz Büyük Birlik Partisi” Alperenler ve bu ülkeye hizmet etmek isteyenler Şehidimizin Emanetlerine  sahip çıkmalıdırlar “ dedi.
Yine Muhsin başkanımızın, Bir Olacağız,İri Olacağız, Diri Olacağız, hep birlikte Büyük Türkiye olacağız , ifadelerini  Ocağımızın ve Partimizin vazgeçilmez ilkeleri haline getirdiklerini, bu açıdan Türkiye’nin her yerinde  üye sayısını  %300 arttıran  tek parti BBP olduğunu, bu haraketin Bursa’mızda da  başladığını ifade etti. Gençlik ve Tecrübenin buluştuğu   samimi toplantı , Bursa Alperen Ocakları il Başkanının katılımcılara teşekkür konuşması ile program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.