Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

BURSALI GAZETECİ CİHAT ÖZKAN'IN HAKLI ÇEKİÇİ İSYANI

Gazeteci Cihat Özkan özel bir otelde gerçekleşen basın toplantısı sonrasında trafiği sıkıntıya sokmayan ve park edilimez işareti olmayan ve kendi aracında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı basın kartı olmasına rağmen aracının neden çekildiğini anlam veremezken konuyla ilgili  önemli bir video paylaştı.
 
İsta olayın detayları ...

Trafik Vakfı’na ait çekicilerle ilgili her geçen gün artan şikayetler gelirken, çekicilerde görevli polis memurları, İçişleri Bakanlığı’nın genelgelerini bile göz ardı ediyor. Normalde yanlış park eden araçlara, eğer trafiği engellemiyorsa sadece park cezası yazılması gerekirken, Bursa’da yanlış park yapan araçların neredeyse tamamı çekiciler vasıtasıyla otoparka çekiliyor. Bu yüzden sadece 190 TL park cezası ödemesi gerekan vatandaşlar, bir iki sokak mesafe için 185 TL de çekici parası ödüyor.

Basın araçları da nasibini alıyor!

Bugün, sabah saatlerinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Ramada Otel’deki basın toplantısına giden CHT Medya’nın basın aracı da çekicilerden nasibini aldı. Park yasağı tabelası olmayan, trafiği engellemeyen aracımız, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilen basın trafik kartı da olmasına rağmen Trafik Vakfı çekicileri marifetiyle alıkonuldu.

Bizlerde İnce Medya Grup ailesi olarak kamu hizmeti yaban basın mensuplarına yapılan bu haksızlığın bir kez daha olmamasını temenni ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21