Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Bursalı süs bitkileri ve peyzaj firmaları, satış hedeflerine fuarla ulaşacak

Tarsus Turkey tarafından SÜSBİR (Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği) iş birliği ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı The Flower and Plant Show, 11-13 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Doğrudan 100 bin, dolaylı yoldan 500 bin kişiye istihdam sağlayan süs bitkileri ve peyzaj sektörünü buluşturacak organizasyon, küresel nedenlerden ötürü geçen yılı fuarsız geçiren üreticilerin, yurt içi ve yurt dışı satışlarını artırarak, yeni pazarlara açılmasına zemin oluşturacak. Fiyat kalite performansı ve Türkiye’nin jeopolitik konumundan ötürü lojistik avantajı ile global pazarda öne çıkan yerli üreticiler, Fuar  sayesinde yeni pazarlara açılarak ihracatlarını artıracak.

12. kez kapılarını açacak fuarda iç ve dış mekan süs bitkilerinden çiçek ve çiçekçilik malzemelerine, fide ve tohumlardan dikey bahçe uygulamalarına, egzotik ağaçlardan milli bitkilere, sulama ekipmanlarından peyzaj uygulamalarına ve bahçe aksesuarlarına kadar yüzlerce yeni ürün, teknoloji, malzeme ve ekipman bir arada sergilenecek.

Başta yerli üreticiler olmak üzere sektörünün önde gelen firmaları, aralarında belediyeler, kamu kurumları, inşaat ve peyzaj proje firmaları, turistik tesisler, yapı marketler, şehir planlamacıları ve mimarların da olduğu yurt içi ve yurt dışından binlerce satın almacıyla fuarda buluşacak. 

Anahtar Kelimeler:
BursaSüs BitkisiPeyzaj
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21