Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BURSA’NIN EN GENÇ MUHTARI

Yıldırım’ın ve Bursa’nın en genç muhtarı olarak doğup büyüdüğü mahalle olan Yiğitler’de göreve başlayan Ferhat Sarman’ı ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Sarman’a YIL-MEK kursiyerleri tarafından yapılan filografi tabloyu hediye etti. Gençlere örnek olmak adına doğup büyüdüğü mahallede muhtar olmanın en büyük hayali olduğunu belirten Ferhat Sarman, 15 bin nüfuslu Yiğitler Mahallesi’nde sorumluluğu büyük bir görev yapıyor. Genç yaşta bir muhtar olarak gençler için hizmet üretme arzusunun, göreve talip olma yolunda önceliklerinden biri olduğunu belirten Yiğitler Mahallesi Muhtarı Ferhat Sarman, “Yıldırım’ın ve Bursa’nın en genç muhtarı olarak çıktığım bu yolda gençlere örnek olmak istiyorum. Muhtarı olduğum Yiğitler’de doğup büyüdüm. Yiğitler Mahallesi’ne muhtar olmak benim için bir hayaldi. Bu yola çıkmamın en temel sebeplerinden bir tanesi, genç olarak gençler için hizmetler üretmekti. Yıldırım’ın ve Bursa’nın en genç muhtarı olmak benim için ayrı bir mutluluk. 15 bin nüfusuyla ilçemizin büyük mahallelerinden birinde görev yapıyorum” dedi.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Yiğitler Mahallesi’nde göreve başlamasıyla birlikte sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını ifade eden Ferhat Sarman, “Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak desteği sağlıyoruz. Bayram öncesinde de ‘Bir çocuk da sen giydir’ kampanyası düzenleyeceğiz. Bayramdan sonra  ‘Kirvem olur musun’ adıyla kampanya düzenleyerek, maddi durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarını sünnet ettireceğiz. Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’a, gençlere verdiği önem ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Gençlere inanan, gençlere önem veren, gençlerin önünü açan ve arkasında duran mahalle halkıma teşekkür ediyorum. Destek veren herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

ELİF GİBİ DİMDİK, VAV GİBİ MÜTEVAZİ

Yıldırım’ın ve Bursa’nın en genç muhtarına gerçekleştirdiği ziyarette kendisine öğütlerde bulunan ve destek olan Yıldırıım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Genç bir muhtar olarak omuzlarınızda büyük bir yük var. Bundan sonraki hayatında filografi eserde yer alan Elif gibi dimdik durmanızı, Vav gibi de mütevazi olmanızı temenni ediyorum. Rabbim inşallah yolunuzu açık etsin. Genç yaşta önemli bir sorumluluk altına girdiniz. Bundan sonra da Allah sizi güzel işlerle ve hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Başarınız gençliğe umut olacak. Yıldırım’da yükümüz ağır. Bu yükü hafifletmek için çok çalışmak gerekiyor. El ele, gönül gönüle verdikten sonra hem mahallemizi, hem de ilçemizi hep birlikte güzelleştirerek çok daha ileriye taşıyacağız. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21