Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BUSİAD'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

BUSİAD’ın Genel Koordinatörlüğü görevini 16 yıldır başarıyla sürdüren Basri Tüfekçioğlu’nun yerine, Erol Alakoç getirildi. Devir teslim sırasında konuşan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Basri Tüfekçioğlu’na BUSİAD’a sağladığı katkıdan dolayı teşekkür etti. BUSİAD Başkanı Türkay, BUSİAD’ın yeni döneminde başlatılan dijital dönüşüm, gençleşme, kadın üye sayısının artırılması, yeşil ekonomi konularındaki çalışmaların, yeni Genel Koordinatör Erol Alakoç tarafından katma değeri artırılarak, üyelerin ve Bursa kamuoyunun etkin katılımıyla sürdürüleceğini söyledi.

Erol Alakoç Kimdir?

1968 Bursa doğumlu olan Erol Alakoç, Bursa Anadolu Lisesi’nin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Alakoç, 1993 yılında başladığı bankacılık mesleğini, 2018 yılına kadar şube müdürlüğü, bölge müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı gibi farklı pozisyonlarda sürdürdü. İyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilen Alakoç, evli ve bir kız çocuğu babasıdır. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21