Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD pandemi
banner13

BUSMEK kursiyerlerinden ´suluboya´ resim sergisi
BURSA - Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) Beşevler Kurs Merkezi kursiyerlerinin ‘Resim Öğretmeni Yasemin Süzer’in eğitmenliğinde yaptıkları’ suluboya tablo çalışmaları, Endülüs Park AVM Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

29 kursiyere ait 80 eserin yer aldığı ‘Suluboya Karma Resim’ isimli sergi, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zehra Sönmez tarafından ziyaretlere açıldı. Açılışa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şaban Kander, Sosyal İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman, BUSMEK yöneticileri ve sergide eserleri bulunan kursiyerler de katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zehra Sönmez, Bursa’da kültür sanat faaliyetlerinin her geçen gün daha da artması yönünde temennide bulundu. Kültür şehri Bursa’da BUSMEK çatısı altında geleceğe dönük birçok sanatçının yetişeceğine inandıklarını belirten Sönmez, “Görsel sanatlar, insan hayatına değer katması açısından çok önemli bir yere sahip. Bugün bizlere birbirinden güzel eserlerini sunan, başta Resim Öğretmeni Yasemin Süzer olmak üzere tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

Sergide görücüye çıkan eserler, kahveyle sulu boya, lavi, kontürleme ve maskeleme gibi tekniklerle meydana getirildi. Sergi, 25 Mart Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22