Öne Çıkanlar sungurlu TEKKE MAHALLESİNE YENİ ÇOCUK PARKI
banner13

BUSMEK yeni yerinde hizmete hazır

Busmek Orhangazi Müdürü İsmail Polat “ yeni yerimizde 12 sınıfla hizmet verecek olan BUSMEK’e mesleki eğitim kurslarından, Çocuklar için İngilizce kurslarına, Gaz altı argon CNC kurslarından kişisel gelişim ve el sanatları kurslarına varıncaya kadar 22 farklı alanlarda kurslar verilmektedir. Pandemi süreci içerisinde olduğumuzdan dolayı 7 Eylül tarihinde açılması planladığımız Yeni Eğitim Öğretim dönemine 28 Eylül’de kaldığımız yerden devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

Başkan Aydın BUSMEK’i yeni yerinde ziyaret etti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın BUSMEK’i yeni yerinde ziyaret ederek kursların açılması sürecine kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Pandemi süreci içerisinde her kurumda olduğu gibi eğitim ve kurslarda ’da ara verilmiştir. Normalleşme takvimi içerisinde olduğumuz bugünlerde 28 Eylül’de yeni eğitim ve öğretim dönemine kaldığımız yerden devam etmeyi hedefliyoruz. Kurslarımızın amacı eğitimlerine hem yardımcı olmak hemde mesleki kurslarımız ile birlikte kalifiyeli personel yetiştirmektir. Özellikle İlçemizdeki sanayi kuruluşlarının aradığı nitelikli personel yetiştirme konusunda verilen eğitimler sayesinde iş bulma imkânlarının daha kolaylaşması bizleri mutlu ediyor. BUSMEK’i yeni yerinde ziyaret ederek kurs hazırlıklarında olan personelimize başarılar diledik” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Orhangazi HaberleriBusmek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.