Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

BUTTİM ESNAFI, ‘KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR'

‘BİR ÜNİTE KAN İLE HAYAT KURTARMAK MÜMKÜN’

Kan bağışı konusunda düzenlenen etkinliklerin iyilik hareketinin sürdürülebilirliğini artırdığını söyleyen BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, “Kan bağışında bulunmak bir hayat kurtarmakla eş değerdir ve sağlığımız açısından da büyük faydalar sağlamaktadır. Bir ünite kanla hayat kurtarmanın mümkün olduğu düşüncesiyle; Türk Kızılay Bursa Şubesi ile yürüteceğimiz çalışmaların yıllarca süreceğine inanıyorum. Pandemi döneminde ve kış şartlarında kan stoklarının azalması nedeniyle vatandaşlarımızın bu kampanyalara karşı duyarlı olması ve destek olması gerektiğini düşünüyoruz. Gelenekselleşen kan bağışı kampanyamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

‘HER 4 SANİYEDE BİR KANA İHTİYAÇ DUYUYORUZ’

Kan bağışının ihtiyacı olan hastalara umut ışığı olduğunu da belirten Başkan Sadık Şengül, “Her 4 saniyede bir olmak üzere kana ihtiyaç duyuyoruz. Kan bağışı hayat kurtarmada önemli bir kilometre taşını oluşturmaktadır. Ticaret merkezimizde esnafımız tarafından bağışlanan kanların birçok hastanın sağlığına kavuşmasına yardımcı olacağının mutluluğu içerisindeyiz. Koronavirüs salgını nedeniyle de sağlığın önemini fazlasıyla anladığımız günümüzde herkesi düzenli olarak kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.