Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

BÜYÜKORHAN’DAKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİ TÜRK KIZILAY BURSA'NIN YARDIMLARIYLA GÜLÜMSEDİ

Türk Kızılay Bursa Şubesi yaptığı yardımlarla sofraları ısıtmaya, yüzleri güldürmeye devam ediyor. İyilik hareketinin etki alanını her geçen gün büyüten ve bağışçılarının gücüyle ihtiyaç sahibi kim varsa ulaşmak için cansiperane çalışan Şube gönüllüleri, Büyükorhan ilçesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

“GÜCÜMÜZÜ BAĞIŞÇILARIMIZDAN ALIYORUZ”

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, 2021 yılında 100 bin ihtiyaç sahibine yardım eli uzatan Bursa Şubesi’nin gücünü bağışçılarından alarak etki alanını her geçen yıl daha da büyüttüğünü belirterek “Gönüllülerimizin özverili çalışmalarıyla her zaman sahada aktif rol oynayarak ihtiyaç sahiplerimize ulaşıyoruz. Örnek çalışmalara imza atarak diğer şubelerimiz için de yol haritası çizmemizin ardında elbette bağışçılarımızın gücü yatıyor. Her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor, çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. İyilik yolunda yanımızda yürüyen herkese bir kez daha teşekkür ediyor, herkesi gönüllü olmaya davet ediyorum” dedi.

“VARLIĞIMIZI HATIRLATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Şube olarak uzak-yakın demeden her ilçede mutluluk dağıttıklarını da kaydeden Murat Tutanç, “Yorulmak nedir bilmeden ve asla pes etmeden ilimizin her noktasına ulaşmaya çalışıyoruz. Büyükorhan ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerimizi de tespit ederek her evin kapısını çaldık ve buradaki vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırdık. Sofraları şenlendirmeye ve ihtiyaç sahiplerimizin hanelerini ısıtmaya var gücümüzle devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın kendini kimsesiz hissetmemesi için onlara Kızılay’ın varlığını her zaman hatırlatmayı ve onları merhamet elinin sıcaklığıyla buluşturmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.