banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Büyükşehir, 2018'i 'Yol Yılı' İlan Etti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, el birliğiyle şehre değer katacaklarını belirtirken, Bursa’da 2018’i ‘Yol Yılı’ ilan ettiklerini açıkladı.

Bursa’nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yönelik değerlendirme toplantılarının 6.’sını Mustafakemalpaşa İlçesi’ne gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, toplantıya katılan 117 muhtara, ilçede yapılan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhtarların da mahallelerindeki sıkıntılarını dile getirdiği toplantıda, ağırlıklı olarak altyapı, ulaşım ve sulama konularında bildirimler alındı.

“Sonuç odaklı çalışıyoruz”

Başkan Alinur Aktaş, muhtarları birebir dinleyebilmek amacıyla ilçelerde toplantılar düzenlediklerini söyledi. Bursa’yı geleceğe en iyi şekilde taşımak amacıyla heyecanlı olduklarını vurgulayan Aktaş, el birliğiyle tüm ilçelere değer katacaklarını belirtti. Bugüne dek Bursa’ya hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür eden Başkan Aktaş, “Bizler çıtayı daha yukarı çıkarmanın derdindeyiz. Göreve geldikten sonra 17 ilçemizi de dolaştık, notlarımızı aldık. Elimizdeki realiteye göre hareket ediyoruz. Bereketli bir şehir olan Bursa, tüm sıkıntıları aşabilecek güce de sahip. Ancak öncelikli ve acil konularla ilgili karar vermemiz gerekiyor. Sonuç odaklı çalışıyoruz. O yüzden bizler 2018’i ‘Yol Yılı’ ilan ettik. Bu sene yol ile ilgili konularda çok çalışacağız” diyerek ay sonuna dek tüm ilçelerde incelemelerini tamamlayacaklarını kaydetti.

Problemlere yerinde çözüm

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da muhtarlarla buluşma programlarının ilçelerin sıkıntılarına yerinde çözüm bulma adına çok önemli olduğunu söyledi. Bursa’nın yüzölçümünün yüzde 23’ünü Mustafakemalpaşa’nın oluşturduğunu hatırlatan Kurtulan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılacak çalışmalarla ilçedeki problemleri de en aza indireceklerini dile getirdi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli ise Büyükşehir Yasası’nın çıkmasıyla tüm ilçelerin bütünşehir kapsamına girdiğini, en ücra köşelere bile hizmetin sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasının önünün açıldığını ve bu durumun meyvelerini vermeye başladığını aktardı.

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Kanar’ın da hazır bulunduğu toplantıya Büyükşehir ve Mustafakemalpaşa belediyeleri bürokratları, meclis üyeleri, AK Parti ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı. Toplantının sonunda Kurtulan, Başkan Aktaş’a adının yazılı olduğu bir forma hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21