Öne Çıkanlar NİLÜFER BELEDİYESİ ORHANGAZİ Sanat kadem bilek Engelsiz
banner13

BÜYÜKŞEHİR DAİRE BAŞKANLARINDAN İZNİK ÇIKARMASI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta'yı makamında ziyaret ederek İznik'e yapılacak yatırımları tek tek ele aldılar.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bektaş, Fen İşleri Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Acar, İmar İşleri Müdürü Enes Emrah Açıkgöz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hakan Bebek, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Düşünsel Şentürk, BURFAŞ Genel Müdürü Ömer Furkan Banaz, Tarım A.Ş. Genel Müdürü Fetullah Bingöl, Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürü Ali Altınoğlu, BUSMEK Genel Koordinatörü  Eyüp Arda bir dizi incelemelerde bulundu.

İznik Sahil projesini, İznik Belediyesi İzzet Peşte Kamp ve Eğitim Merkezi, İznik Hespekli Yaş Sebze ve Meyve Hali, Davud-i Kayser Türbesi, Yeşil Cami ve Şeyh Kutbettin Cami ve Türbesi ile Boyalıca Mahallesi’nde bulunan çalışmaları yerinde incelediler.

Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan'a Çini vazo hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.