Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

BÜYÜKŞEHİR ORHANGAZİ'NİN DEĞERİNE DEĞER KATACAK

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Başkanlığında düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda Orhangazi’de her kesimi ilgilendirecek tüm konular ele alınırken Belediye Başkanı Bekir Aydın ilçemiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’tan taleplerimizi ve isteklerimizi dile getirdik dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Orhangazi’de yapımına devam ettiğimiz çalışmalarımız var. Pandemi süreci biliyorsunuz birçok şeyi ertelememize sebep olmuştur. Normalleşme takvimi ile birlikte bizlerde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Belediye Başkanımız Bekir Aydın ve ekibi ile birlikte verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İlçemizin Büyükşehirden talepleri ve istekleri var. Bizler enerjimizi halkımıza yaptığımız hizmetin karşılığında onların gülen yüzlerinden alıyoruz” dedi.

Yaşanabilir bir Orhangazi ile el ele

Daha yaşanabilir bir Orhangazi için Bursa büyükşehir Belediye Başkanımız ile el ele vererek eksiklerimizi masaya yatırdık. Önceliğimiz Orhangazi İznik Gölü üzerinden yapımı bitmeye hazır olan sahil düzenlemesinin tamamlanmasıdır. Sahil bandının tamamlanarak piknik alanlarında düzenlemesi sonrası halkımızın özellikle yaz aylarında bir göl havası alarak rahat bir ortamda piknik yapmalarını sağlamaktır.

Fatih Mahallesi yerleşik alan olarak düzenlenmesi

İlçemiz Fatih Mahallesi sınırları içerisinde muhtelif yerlerde bulunan evlerin imar barışı kapsamında yapı kayıt belgeleri alarak resmiyete kazandığını ve içme suyunun, kanalizasyon ve doğalgaz gibi tüm altyapıların bulunduğunu, Büyükşehir Belediyesinden bu bölgenin yerleşik alan olarak düzenlenmesini talep ettik. 

Turizm için atağa geçtik

Doğa ve Eko Turizmi tekrar canlandırmak adına başlatılan çalışmalar arasında Gürle tepesinin zengin doğal yapı özelliklerin özel ilgi alanlarına göre turizm amacıyla kullanıma kazandırmaktır. İlçemiz İznik Gölü, Dutluca Sahili ve Çakırlı Termal Turizmi hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunmaktır. Termal Turizm olarak yıllardır Keramet Ilıcası olarak bildiğimiz kaplıcamızda termal turizm tesis alanı oluşturmak ve şehir dışından gelen misafirlerimiz için konaklama imkânı sağlamak istiyoruz. Bu kapsamda büyükşehir belediyesinden çalışmalar konusunda desteklerini bekliyoruz.

İlçemizde Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımına devam edilen çalışmaların biran önce bitirilmesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a öncelikli olarak sıraladık. İmar konusunda 1/25.000’lik planlar hakkında eksiklik olan bölgelerde düzeltme taleplerimizi ilettik. Mahmudiye, Cihanköy ve Ortaköy mahallelerimizin yol çalışmalarının hızlanmasını talep ederken Kültür Merkezi inşaatının hızlandırılması ve ilk etapta otopark kısmının hizmete açılarak ilçemizde otopark sorununa bir nebze de olsa çözüm bulmak istediğimizi ifade ederken, Kültür merkezimizin ikinci etabı da en kısa sürede bitirilerek halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz.

Aydın, Bizim tek bir derdimiz var ilçemize değer veren her şeye sahip çıkmak ve değerine değer katmaktır. Dosyalarımızı aldık ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın kapısını çalarak dileklerimizi, taleplerimizi ve isteklerimizi dile getirdik. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, yoğun çalışma süresi içerisinde bizlere ayırdığı yaklaşık 5 saati ilçemize olan değeri bir kez daha göstermiştir. İlçem adına kendilerine ayırdıkları her dakika için teşekkür ediyorum dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21