Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

Büyükşehir’in efeleri rakip tanımıyor

Büyükşehir Belediyespor, TVF Erkekler Birinci Ligi 9. haftasında evinde Bornova Anadolu Lisesi’ni konuk etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde yeşil-beyazlılar, genç rakibine karşı üstünlük kurmakta zorlandı. Uzun süre geride götürdüğü setin son bölümlerinde eşitliği yakalayan Büyükşehir Belediyespor, seti uzatmalara taşıdı. File üstünde rakibin direncini kıran yeşil-beyazlılar, seti 30-28 önde bitirerek  1-0 öne geçti.

Büyükşehir Belediyespor, maçın ikinci setinde baştan sona oyun hakimiyeti elinde bulunduran taraf oldu. Bursa ekibi, rakibine öne geçme fırsatı vermezken farkı açtı ve seti de 25-14 önde tamamladı. Maçın üçüncü setinde oyun üstünlüğünü İzmir ekibine kaptıran yeşil-beyazlılar, bu seti 25-21 geride kapatsa da son seti 25-12 önde geçmeyi başardı ve salondan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçta ligde oynadığı 9 maçı da kazanan Büyükşehir Belediyespor, TVF Erkekler Birinci Ligi A Grubu 10. haftasında deplasmanda Seydişehir Belediyesi Sanayispor ile karşılaşacak. 1 Aralık Cumartesi günü Seydişehir Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maç, saat 14:00’da başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.