Öne Çıkanlar bursa Belediye Yankı sağlık NECMİ İNCE

Can Köseleci'nin adı bu salonda yaşayacak

Giderleri Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü üyeleri ve sponsorlar tarafından karşılanan ve yaklaşık 20 bin liraya mal olan salonun açılışında konuşan kulübün dönem başkanı Melih Özırmak, okula katkı yapmaya devam edecekleri müjdesini verdi. Kurucu üyeleri Can Köseleci’nin Rotary’nin temel felsefesi olan kendinden önce hizmet ilkesini benimsemiş örnek bir insan olduğunu vurgulayan Melih Özırmak, “Can Köseleci hayatı boyunca örnek işler yaptı. Bize göre çok erken kaybettiğimiz kurucu üyemiz sevgili Can Köseleci’nin anısını yaşatmak için bu çok amaçlı salonu hazırladık ve bugün öğrencilerin hizmetine sunuyoruz” dedi.

Salonun açılışına katılan Osmangazi Rotary Kulübü üyesi ve Can Köseleci’nin ağabeyi Reşit Köseleci’de kardeşinin yaşadığı süre içinde eğitime önemli katkılar sunduğunu söyledi. Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü üyelerine teşekkür eden Reşit Köseleci, “Bu anlamlı törende bulunmak bende karmaşık duygulara yol açtı. Sevgili kardeşim Can topluma hizmet etmeyi öncelikli iş kabul ederdi. Biz sevgili kardeşim Can’ı hiç unutmuyor her gün anıyoruz ama Can’ın isminin Bursa’da bir eğitim kurumunda yaşayacak olması bizler için bir onur ve gurur kaynağı olacaktır. Bu çok amaçlı salonun tefrişi için katkı koyan, emek veren herkese gönül dolusu teşekkür ederim” diye konuştu.

Törende konuşan Okul Müdürü  Harun Kızık’da Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü’ne okullarına kazandırdıkları çok amaçlı salon için teşekkür etti. Müdür Kızık törenin sonunda Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü Başkanı Melih Özırmak’a plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.