banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ÇARŞI DERESİ’NE KEPÇE İNDİ

Çarşı Deresi’nde geçtiğimiz günlerde başlayan yoğun temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor. Özellikle yaz aylarında suyun durağanlaşması ile çamur birikmesi, biriken çamurda mikroorganizmaların çoğalması ile koku oluşması gibi şikâyetlerin tekrarlandığı dere, bölüm bölüm temizleniyor.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, dereyi temizlemek için kepçe, kamyon gibi iş makineleri ve onlarca personel ile mesai yapıyor. Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ün koordine ettiği çalışmalarda derenin Sosyal Yaşam Merkezi civarındaki bölümleri temizlendi. İş makineleri yardımıyla tonlarca balçık derenin zemininden çıkarıldı. Çalışmalar ile geçmişteki çevre düzenlemeleri sırasında derenin zeminine döşenen mavi fayanslar da gün ışığına çıktı.

Başkan Sertaslan: “Çarşı Deresi’ni Gemlik’e yakışır hale getireceğiz”

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Çarşı Deresi’nin yeniden temiz ve sağlıklı bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyledi. Yaz aylarında derenin kurumasıyla istenmeyen görüntülerin ortaya çıkmasını engellediklerini belirten Başkan Sertaslan: “Gemlik’in sembollerinden biri olan deremiz, her geçen gün istediğimiz görünüme yaklaşıyor. Sıcak havalarda suyun durması ve derenin merkezi bölümlerinde, zeminine beton, fayans gibi malzemelerin döşenmesi ile toprakla ilişiğinin kesilmesi nedeniyle çeşitli şikayetler meydana geliyor. Deremizi yeniden temiz hale getirmek için uzun soluklu bir çalışmaya ihtiyacımız var. Ekiplerimiz çarşı deresinin durumunu takip ediyor ve gereken işlemleri gerçekleştiriyorlar. Deremizi ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yılmaz Özgür 4 yıl önce

Bir hafta içinde maksimum rakamlarla onlardan kredi aldığım için dünya kabulünün en iyi şey olduğunu bilmek, herkese en iyi kredi şirketi olarak önereceğim. İletişim; [email protected]

banner22

banner21