Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

CENGİZ TAHA NEREZ YENİDEN REFAH PARTİSİ GÜRSÜ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

Yeniden Refah Partisi Gürsu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cengiz Taha Nerez resmi müracaatını Yeniden Refah Partisi Gürsu İlçe Başknalığına ,Yeniden Refah Partisi Gürsu Belediye Başkan Adayı Fehim Topçu ile birlikte  gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Gürsu Belediye Meclis Üyesi Aday Aday Cengiz Taha Nerez adaylık sonrası sosyal medya hesabından : ''Gönül verdiğimiz ve bu yolda başta Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Fatih Erbakan lideriliğinde bizlerde başta Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanımız,Belediye Başkan Adayımız  Fehim Topçu bey ile birlikte yerelde Gürsu İlçemize hizmet etmek için bu kutsal göreve müraacat ettik. Bizlerde bu aziz vatanımıza ve milletmize hizmet etmek için dünde,bugünde ve yarında hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya çalışaçağız ''dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.