Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

CHASSİS BRAKES INTERNATİONAL ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KARİYER FUARI’NDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Türkiye’nin en büyük fren üreticisi ve dünyanın fren üretiminde öncü firmalarından Chassis Brakes International, geleceğimiz olan öğrencilerle hemen her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyor.

Şirket, Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri Fuarı'nda açmış olduğu stantta öğrencilerle buluştu.

İki gün süren ve yaklaşık 50 firmanın katıldığı fuarı on binlerce öğrenci ziyaret ederken, öğrencilerin Chassis Brakes International standına ilgisi de yoğun oldu.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda öğrenciler, şirketi yakından tanıma fırsatı buldu.

2 gün süresince, Chassis Brakes International Türkiye insan kaynakları ve kurumsal iletişim departmanı yetkilileri de şirketin Türkiye ve dünya ölçeğindeki geniş yapılanmasından öğrencilere bahsederek, iş hayatıyla ilgili faydalı bilgiler aktardı.

Öğrencilerin yanında olmaya devam edeceğiz

Şirket olarak, büyük önem verdikleri sosyal sorumluluk çalışmalarında gençlere ve geleceğe yatırımın önemli bir yeri bulunduğuna vurgu yapan Chassis Brakes International İnsan Kaynakları ve İletişim Müdürü Çisil Güler, ”Dünyada yaşanan hızlı değişimde, en önemli faktörlerin başında kuşkusuz eğitim geliyor. Öğrencilerimiz bu ülkenin geleceği, kendilerini en iyi ve donanımlı şekilde yetiştirmeleri gerekiyor. Şirketimiz de genç yeteneklere yatırıma büyük önem vermekte. Bu noktada, öğrencilerle pek çok alanda bir araya gelmeye devam ediyoruz. Kariyer Fuarı da bu konuda hem şirketlere hem de öğrencilere önemli katkılar sağlıyor. Geleceğimizin mimarı öğrencilerimize desteğimiz her fırsatta devam edecek” ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.