Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş Yeni Yılı Kamu Görevlileri Ziyaret İle Girdi

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş 2023 yılının son saatlerine az bir süre kala ilk ziyaretini Çekirge Devlet Hastanesi'ne gerçekleştirdi. İl Başkanı Yeşiltaş, İl Sekreteri Oktay Kartalkaya ve İl Başkan Yardımcısı Yankı İçöz zorlu çabalarla emek harcayan doktorlarımız, sağlık personellerimiz ile tedavi olan hastalarımızın yeni yıllarını kutladı.

CHP heyetinin ikinci durağı ise Kestel'di. CHP Kestel İlçe Başkanvekili Kadir Ayas ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kestel Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Yeşiltaş daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürü Memduh Pişik ve görev başındaki yeni yılını kutlayarak görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

İl Sekreteri Oktay Kartalkaya, Gürsu İlçe Başkanıvekili Muhammet Aydın, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gürsu Belediye Başkan Aday Adayımız Haşim Öztürk ile birlikte Gürsu Devlet Hastanesi'ni de ziyaret eden İl Başkanı Yeşiltaş zorlu çalışma üstün gayretle görev yapan sağlık emekçilerimiz ile tedavi olan hastalarımızın yeni yıllarını kutladı.

CHP heyetinin son durağı Yıldırım'dı. CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş, İl Sekreteri Oktay Kartalkaya ve Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün ile Yavuzselim Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Yeşiltaş, Yavuzselim Polis Merkezi Amiri Başkomiser Adem Kurşun'un ve görevi başındaki polislerin yeni yılını kutlayarak görevlerinde kolaylıklar ve kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.