Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

Çiftçi ailelerin çocuklarına tablet bilgisayar hediyesi

Oda Başkanı Erhan Erdem, düzenlediği basın toplantısında, şu ifadeleri kullandı:

"Tarımda zor süreçten geçen çiftçilerimize bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Amacımız, eğitim görmek isteyen fakat maddi imkansızlıklardan dolayı göremeyen çocuklarımıza yardımcı olmak. Bu bağlamda, muhtarlarımız ve delegelerimizin elleriyle 85 mahallede bulunan ihtiyaç sahibi birer çiftçi aile çocuğumuza uzaktan eğitime destek amaçlı tablet hediye ediyoruz. Projemizi, tamamen eğitime destek amaçlı gerçekleştirdik. Gönül isterdi ki tüm ihtiyaç sahibi çocuğumuza birer tablet hediye etmek ama imkanlar çerçevesinde bu kadarını yapabiliyoruz. Umarız bu projemiz her kesime örnek olur ve daha fazla çocuğumuz tablete kavuşup eğitimlerine devam eder."

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yolağzı Mahalle Muhtarı Kemalettin Vural da desteklerinden dolayı Oda Başkanı Erdem ve Oda Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.