Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

Çiftçi İstedi Osmangazi Yaptı

Osmangazi Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi’ndeki vatandaşların tarlalarına ve bahçelerine ulaşımını kolaylaştırmak adına dağlık arazide yer alan yollarda genişletme ve bakım çalışmaları başlattı.

Osmangazi Belediyesi, mahalleler arasındaki tarla yollarının açılması ve genişletilmesi çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gündoğdu Mahallesi’ndeki arazi ve ova yollarında, yörede yaşayan vatandaşların araçlarıyla tarla ve bahçelerine kolayca ulaşabilmesi için yolları genişletiyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın tarlasına, bahçesine, evine ve merasına sorunsuz bir şekilde ulaşmasıdır. Çiftçilerimizin bağlarına, tarlalarına giderken rahat etmeler için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Tarlalara giden ara yolların iş makinesi ile düzeltilerek genişletildiğini ve ulaşımın daha güvenli hale getirildiğini ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak şehir merkezindeki yolların asfaltlama çalışmasıyla birlikte mahalle statüsüne geçerek sorumluluk alanımıza giren köylerin yollarını da yeniliyoruz. Hasat zamanının gelmesiyle birlikte tarımla uğraşan vatandaşlarımız dağlık arazide yer alan tarlalarına giderken zorluklar yaşıyor. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat yapması ve mahsullerini taşırken sıkıntı yaşamaması adına yol genişletme ve bakım çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu bölgedeki tüm köylerimizde bu çalışmayı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Çiftçilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Erkan Kötökli de çiftçilikle uğraşan vatandaşların artık tarlasına, bahçesine ve merasına kolayca gideceğini ifade ederek tüm mahalle sakinleri adına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.