Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

ÇINARLI DERE RESTORAN SİZLERİ BEKLİYOR

Profesyonel kadrosu ve bulunduğu yer itibariyle yeşilin her tonunun yer aldığı Çınarlı Dere Restoran'da sabah kahvaltısı başta olmak üzere,öğlen ve akşam yemekleri ve özel günler için kına, nişan ve doğum günleri için vazgeçilmez yerlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.
Ayrıca geniş bir yeşil alanı olan  Çınarlı Dere Restoran'da çocukların oyun yerleri başta olmak üzere hayvanlarla zaman geçirmek için keçi, köpek ve özellikle  ata binmek isteyen ve onlarla zaman geçirmek isteyenler içinde özel bir mekan olduğunu hatırlatalım.
Bu güzel yeri görmek ve yaptıkları lezzetleri yemek için acele etmenizde fayda var .
Hafta sonu kahvaltı için dolu olan Çınarlı Dere Restoran için hafta için randevu almak için 0553 916 9916 telefondan ulaşabilirsiniz.
Ayrıca bu güzel ferah ve nezih yeri görmek içinde Nilüfer İlçesi Demirci Mahallesi'nde,1002 Sokak No:36 Piknik Alanı yerinde görebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21