Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

CNRİMOB  İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Türkiye ekonomisinin en önemli sektörlerinden mobilya sektörünü tek çatı altında buluşturan CNRİMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 15. kez kapılarını açmak için hazırlanıyor.

 

Modern mobilyalardan klasik mobilyalara, modüler mobilyalardan ofis mobilyalarına, oturma gruplarından bebek, çocuk, genç mobilyalarına, yataklardan aksesuarlara kadar geniş bir yelpazede ürün gruplarının sergileneceği CNR IMOB İstanbul Mobilya Fuarı, mobilya sektörünün yıllık ihracat hedefinin yüzde 25'ini karşılıyor. MOSFED ve Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen CNRİMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, bu yıl 50 bini yabancı olmak üzere 160 bin ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. Toplam 500 markanın katılması hedeflenen fuar, sektörün 2023 yılında hedeflediği 10 milyar dolar ihracat rakamına ulaşmasında kilit rol oynuyor. Türk mobilya endüstrisinin en yenilikçi ürünlerinin sergilendiği CNRİMOB'un ziyaretçi profilini zincir mağazaların yetkilileri, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar ve iç mimarlar, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya mağazalarının sorumluları oluşturuyor. 11 salonda 500'ün üzerinde firmanın 1000'den fazla marka ile katılım göstereceği CNRİMOB, yurtdışından gelen alım heyetlerini de ağırlayarak sektörün yeni pazarlara ulaşmasında önemli bir köprü oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.