Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

Çocukların eğitim yaşamlarının yanında sosyal ve kültürel açıdan da donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi, merkezde eğitim gören çocuklara yönelik ebru workshop etkinliği düzenledi. Düzenlenen workshop ile çocuklar, ebru sanatının renkli dünyasına adım attılar.

MERKEZE YOĞUN TALEP

Erikli Çocuk Aktivite Merkezi’nde verilen eğitimlerle, sosyal ve kültürel açıdan donanımlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Geleceğe yapılacak en büyük yatırım, evlatlarımızı iyi şekilde yetiştirmektir. Bu bilinçle çalışıyor ve evlatlarımızın gelişimlerine katkı sağlayacak projeleri hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Erikli Aktivite Merkezi’mizde kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yıldırımlı çocuklarımız için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.