Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

 Yıldırım Belediyesi, ‘Neşeli Yıldırım’ projesi kapsamında düzenlediği Karagöz Hacivat Orta Oyunu ve Sihirbaz gösterileri ile çocuklara keyifli anlar yaşattı.

İsabey Mahalle Konağı’nda düzenlenen etkinliklerde sosyal mesafe kuralına uygun olarak çocukların oturması için minderler dizildi. İlk olarak sihirbaz gösterileriyle başlayan etkinlikte illüzyonist, muhteşem şovuyla çocukları kendisine hayran bırakırken izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. İllüzyon gösterisinin ardından ise usta tiyatrocular tarafından Karagöz Hacivat Orta Oyunu sahnelendi. Çocukları kahkahalara boğan oyun sırasında çocuklar, hem eğlendi hem de oyuncuların verdikleri eğitici mesajlar ile bilgilendi. Ayrıca etkinliklere katılan çocuklar ve aileleri için şapka, maske ve balon dağıtımı gerçekleştirildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.