Öne Çıkanlar Ali ihracat BAE Hamilelik OSMANGAZİ
banner13

Coşkunöz Eğitim Vakfı'ndan öğrencilere burs, eğitim ve iş imkanı

Mesleki ve teknik eğitim uygulamalarının öncüsü olan Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın öğrencilere ve eğitime katkıları devam ediyor. Türkiye sanayisine ve üretimine, eğitimli ve donanımlı çalışan kazandırmak için 32 yıldır faaliyetlerine devam eden CEV, öğrencilerin eğitimine destek olmak üzere Care Your Career isimli bir burs, eğitim ve çalışma programı hayata geçiriyor. Türkiye’nin en önemli şirketlerinde çalışarak gerçek bir iş deneyimi kazanma fırsatlarının da sunulduğu, mühendislik bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin yararlanılabileceği programda, maddi desteğin yanı sıra kişiye özel eğitimler ve mentorlük programları da yer alacak.

 

Coşkunöz Holding’in, mesleki ve teknik eğitim kurumu olma misyonuyla faaliyete geçirdiği Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın, Türkiye eğitimi ve üretimine katkıları devam ediyor. 32 yıldır meslek edindirme programlarında hayata geçirdiği ilklerle ve üretim sektörüne kazandırdığı binlerce kalifiye çalışanla adından söz ettiren Vakıf, bu kez Care Your Career isimli burs, eğitim ve çalışma programını hayata geçiriyor. 

 

Konuya ilişkin basın bültenini ve görselleri ekte değerlendirmenize sunarım.

Anahtar Kelimeler:
Cev
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.