Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

DAĞDER GENEL BAŞKAN ADAYI ERDAL KADİR "BURSA'YA HİZMET ETMEK ÇALIŞIYORUZ"

İnce Medya Grup ziyarete  Başkan Adayı Erdal Kadir'ın yanında  çalışma arkadaşlarından  Halil İbrahim Oral, Celal Çavdar ve Mert Sarı ile birlikte İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi, Gazeteci-Yazar Necmi İnce'yi makamında ziyaret ederek seçim çalışmaları ile ilgili konular görüşüldü.

Özellikle Dağder Genel Başkan Adayı Erdal Kadir şayet yönetime gelirlerse başta16bin üyesi bulunan Dağder'in başta üye sayılarını artıracaklarını,kadın ve gençlik kollarıyla birlikte üyeleriyle ilgili önemli çalışmalar yapacaklarını aktardı.Ayrica bu ziyarette Dağder Genel Başkanı Erdal Kadir bundan önceki Dağder'i temsil eden bazı Başkanlarımızın siyasete girmelerinden dolayı derneklerinin  bazı sıkıntılara maruz kaldığını ve kendilerinin döneminde ise bu tür adımların atılmayacağını söyledi.Hatta şayet bu seçimi kazanırlarsa her siyasi partiye eşit mesafede olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini aktardı.
Bu görüşme sonra İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Gazeteci Necmi İnce'de Dağder Genel Başkanı Erdal Kadir ve genç ekipiyle  ilgili olarak kendilerini tebrik etti ve önümüzdeki seçimlerde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.