Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Dağyenice Göleti çöplüğe döndü ama Büyükşehir görmüyor!

Aileleriyle birlikte gölette güzel bir gün geçirmek ümidiyle yola çıkan vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şok oluyorlar. Göletin etrafını çevreleyen ağaçların altı şehir çöplüğü gibi olunca, insanlar oturacak temiz yer dahi bulamıyor. Kimi aileler de kendi oturabilecekleri yer kadar bir alanı temizleyerek piknik yapıyorlar.

Yollar bozuk, bir tane bile çöp konteyneri yok!

Dağyenice Göleti’nin dörtte biri kadar alana yapılan Dağyenice Nefes Tesisleri’ne kadar olan yol gayet güzel ve bakımlıyken, göletin çevresini dolaşan toprak yollar ise bakımsızlıktan çukurlar ve tuzaklarla dolu durumda. Bölgeye gelen vatandaşlar, arabalarıyla ilerlemekte büyük zorluk çekiyor.

Koca göletin çevresinde bir tane bile çöp konteyneri bulunmuyor. İçme suyu ise zaten yok. Gelen herkes de çöplerini toplayıp arabasıyla götürmüyor. Bir çok aile, nasılsa belediye temizlik ekipleri gelip alır düşüncesiyle poşetlere doldurdukları çöpleri ağaçların altına bırakıyor. Bölgeye belediyeciliğin ‘B’si bile uğramayınca çöpler aylarca orada kalıyor. Yiyecek arayan hayvanlar poşetleri yırtınca da, ortaya kötü bir koku ve bolca sinek çıkıyor. Gelişigüzel ortaya atılan ve bazıları kırılan içki şişeleri ise yangın riski oluşturuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.