Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ incemedya Teknoloji
banner13

Daha Kaliteli hizmet için orsiad tarafından düzenlenen çalıltaya peli co-sponsor oldu.

Sektör liderlerinin katılımıyla Orsiad’ın öncülüğünde düzenlenen, sektörün belli başlı sorunlarının değerlendirilmesini ve belli standartların getirilmesini amaçlayan çalıştayın bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen etkinlikte, sektörün önde gelen parke üreticileri yer aldı. Düzenlenmeye başladığı günden bu yana büyük ilgi gören ve merakla beklenen çalıştayda stand kuran ve çalıştayın co-sponsoru olan Peli, yeni ürünlerini sergiledi, ustaların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerinde bulundu.

Sektör adına önemli bir platform olan çalıştayda sektör ile ilgili sorunların, çözüm önerilerinin, fiyat politikasının, işçilik fiyatlarının ele alındığı panel ve oturumlar gerçekleştirildi. Parke Çalıştayı’nda, Peli adına konuşan Peli Parke Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, sektörü ve kendi markalarındaki yenilikler hakkında bilgi verdi. Peli Parke’nin ihracatta izlediği politikaya değinen Mehmet Karahasanoğlu; ‘’İhracat payımızı arttırmak için birçok fuarda yer alıyoruz. Pazar payımızı genişletmek için her ülkede yer almaya çalışıyoruz. Ana politikamız, genellikle pazarlarda dağınık bir pazarlama değil tek fiyat politikası. Buna özen gösteriyoruz. Bu konuda sağlıklı çalışmalar yürütmek adına ihracat yaptığımız ülkelerde belirlediğimiz temsilcilikler üzerinden satış yapıyoruz’’ dedi.

Çeşitli çekilişlerin yapıldığı çalıştayda kura çekimi ile birbirinden değerli hediyeler dağıtıldı.

Konuşmaların ardından sonuçları belirlenen çekilişte 2 kişiye Peli, en yeni koleksiyonu olan Elegance Large koleksiyonundan 100 metrekarelik parke hediye etti. Çekilişte İstanbul’dan Mahmut Temel ve Gebze’den Barış Demir Peli Parke’nin kazanan talihlileri oldu.

Turanlar Grup Hakkında:

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. Üretim faaliyetlerini, Vezir Köprü Orman Ürünleri ve Kâğıt Sanayi A.Ş., Pelit Arslan Kontrplak Fabrikası A.Ş. ve Pelit İnşaat Kalıp Sist. San. ve Tic. AŞ.’de gerçekleştirmektedir. Turizm faaliyetlerini ise Turan Prince World Tatil Köyü ve Sentido Turan Prince de devam ettirmektedir. Vezirköprü Fabrikası grubun üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliğiyle lokomotifi konumundadır. 1996 yılında yapılan özelleştirmeyle alınan fabrika, 100 milyon Euro’yu aşan bir öz sermaye yatırımıyla Peli Parquet, Peli DK (Dekoratif Kapılar) ve Peli Paper markalarının üretimini gerçekleştirmektedir.

Vezir Ağaç, yani Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş., Karadeniz Bölgesi’nin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden biridir. Üretimi olan Tutkal, MDF, Yonga Levha, Melamin Kaplı MDF-Yonga Levha, Laminat Parke, Kontrplak, Egzotik ve İnşaatlık Kereste, Endüstriyel Ahşap Kalıp Sistemleri, Süpürgelik, Kapı, Filtre Kağıt Çay Poşet, Akü Kağıdı ile entegre bir tesistir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.