Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

DARÜŞŞAFAKALI ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYELERİNİ MASKOT

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte birçok öğrenci karne hediyelerini almak için heyecanlanmaya başladı. Sömestr tatilinin ilk hediyelerini ise Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı’nın sevimli maskotu kara panter “Dado” dağıttı. Darüşşafaka Eğitim Kurumu’nda karne dağıtımında hazır bulunan “Dado”, öğrencilere karne hediyesi olarak kitap armağan etti.

Darüşşafaka Tekfen maçlarının eğlenceli karakteri Dado’nun sürpriziyle bir kez daha sevinen öğrenciler, kara panterle bol bol fotoğraf da çekildiler. Karne zamanı öğrencileri yalnız bırakmayan diğer yıldız isimler ise Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı’dan kendisi de Daçka mezunu Doğuş Özdemiroğlu ve Emircan Koşut oldu. Takımın yıldız ikilisine öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.