banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Demet Akalın Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi’nde Hayranları ile Buluştu

Konserden konsere koşan başarılı popçu Demet Akalın, Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi’nde 21 Ekim Pazar günü sahne aldı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Akalın, dansçıları ile hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşattı.

Türkiye’nin önde gelen 100 mobilya ve dekorasyon markasına ev sahipliği yapan Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi yeni evlenecek çiftlerin, evini yenilemek isteyenlerin ve yeni ev sahiplerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılıyor. Ziyaretçiler, Pendik E5 - Tem bağlantı yolu üzerinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alan AVM’ ye Gebze- Kartal - Kurtköy - Pendik-Bostancı hatlarında yer alacak ücretsiz müşteri servisleri ile kolayca ulaşabiliyor.

Hakkında

Türkiye’nin ilk ve tek mobilya ve dekorasyon AVM’si olan Home City Pendik, Evra Group ve Has Grup tarafından 18 Ekim 2018 tarihinde hayata geçirilmiştir. Türkiye’nin önde gelen 100 mobilya ve dekorasyon markasının yer aldığı AVM, otoparkı ile birlikte 90 bin metrekarelik kapalı alana sahiptir. Pendik’te E5- TEM bağlantı yolu üzeri ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alan AVM, ev tekstilinden züccaciyeye, halıdan perde ve aydınlatmaya kadar birçok markayı barındırmaktadır. AVM, mobilya ve ev dekorasyon mağazalarının dışında yeme içme hizmetleri ve çocuk alanları ile keyifli bir ‘Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ olmayı hedeflemektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21