Öne Çıkanlar psikoloji turizm Akbaş KKTC Atlet
banner13

Demokrat Parti Bursa'dan  İnce Ziyaret

Bu ziyarette Demokrat Partisi Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan ve  Bursa İl Başkan Yardımcıları Sibel Cömert, Arzu Özdemir'inde birlikte    İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Necmi İnce'yi ziyaret ederek sohbet ettiler.
Bu görüşmede  Demokrat Parti'nin yeni gerçekleştirdiği  14 . Olağan Kongresi ve Bursa ili ile ilgili seçim çalışmaları alakalı önemli konular konuşuldu.
Ayrıca Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan ,Usta Gazeteci Necmi İnce'nin hazırlayıp sunduğu İnce Bakış programına da konuk oldu.
İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Necmi İnce bu yapılan ziyaretten mutlu olduğunu ve siyasette genç kadroların Demokrat Partidede olmasından duyduğu mutluluğu ifade etti ve Demokrat Parti Bursa Kongresinde yeniden seçilen Çağrı Kaplan ve yönetimine başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.