Öne Çıkanlar CAM BAOB dökümü Hamilelik NİLÜFER BELEDİYESİ
banner13

DİKKALDIRIM MUHTARI MUSTAFA ÖZDERYA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bursa Osmangazi İlçesinin köklü mahallelerinden birisi olan  Dikkaldırım Mahallesi Muhatarı Mustafa Özderya çalışmalarına hızla devam ediyor. Bursa'da 3 dönemdir kesintisiz çalışmlarına devam eden başarılı olan  Dikkaldırım  Muhtar Mustafa Özderya mahallenin sıkıntılarını ve cözmeye devam ediyor. Bu kapsamda Dikkaldırım Mahallesinin kronik sorunlarından birisi olan yoların eskimesinden dolayı sıkıntılar kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkısıyla yollar yenilenmiş oldu.

Yine Dikkaldırım mahalle sakinlerinin çok istediği mahalle pazarının olduğu yere Sosyete Pazarı'nın gelmesini istemişlerdi. Bu isteklere duyarsız kalmayan Muhtar Mustafa Özderya yeni Sosyate Pazarının bundan sonra her pazartesi günleri halka açık olacağını açıkladı. Bu yaptığı hizmetlerle önümüzdeki muhtarlık seçimlerinde açık ara yaptığı hizmetlerden dolayı Dikkaldırım Mahallesi Muhtarı Mustafa Özderya'dan memnun olan  mahalle sakinlerinin destek verdikleri ve devam etmesi için oy vereceklerini söyleyenler oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.