Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

Dikkat! Meteoroloji Bursa'yı uyardı

Bursa'da Ocak ayının ilk haftası sona ererken, haftanın son iş gününde sabah saatlerinde sisli bir hava şehre hakim oldu.

Öğleden sonra parçalı bulutlu ve güneşli hava yüzünü gösterse de gün boyu şehir genelinde sisli ve puslu hava hakim olacak.

Hava sıcaklığı ise gün içerisinde 21 derecelere kadar ulaşırken, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklıklar şaşırtmaya devam ediyor.

YARIN SAĞANAK VAR

Bursa'da hafta sonu yağış etkili olacak.

Hafta sonunu sağanak yağış altında geçirecek olan şehir genelinde hava sıcaklığı 2 gün boyunca 17-18 derece civarında.

Meteoroloji verilerine göre yarın Bursa'da yer yer geçişli olmak üzere sağanak yağışın yüzünü göstereceğini bildirilirken, pazar günü için ise çok bulutlu havayla birlikte sağanak yağışa devam edeceği aktarıldı.

Pazartesi sıcaklık 22 dereceye yükselirken, yağış bir günlük aranın ardından salı günü yeniden Bursa'da yüzünü gösterecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (8 OCAK 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.