Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Diyette Yeni Bir Dönem Başlıyor!
Nutrition İstanbul tarafından 5-6 Mayıs'ta düzenlenen Diyet Fest, İstanbul'un oksijen deposu Kemerburgaz Forestanbul'da gerçekleşti. 65 bin metrekarelik bir alanda gerçekleşen Türkiye’nin en büyük Sağlıklı Yaşam Festivalinde sağlıklı atıştırmalık Enerji Cezy büyük ilgi gördü.

Diyette ürünler kategorisinde bir dönem başlatan Cezy, koruyucusuz olması ve  ilave şeker içermeyen içeriyle festivalin odak noktası oldu. Yüksek LİF oranına ve enerjisinden dolayı uzun saatler tok tutma özelliğine sahip  sağlıklı atıştırmalık Cezz  glütensiz, katkısız,  koruyucusuz içeriğiyle ziyaretçiler dışında birçok diyetisyenin de önereceği sağlıklı bir ürün olduğunu kanıtladı.


Annelerin Beklediği Ürün


AB ülkelerinde yasaklanmasına rağmen Türkiye'de market raflarında gördüğümüz hemen her üründe yüksek oranda nişasta şekeri yüksek oranda bulunurken Cezy sağlılık atıştırmalıkları, ilave şeker ve nişasta bazlı şeker içermemesi dikkat çekti.


Diyet dışında, sağlıklı ve doğal beslenmeye dikkat edenler, glutensiz beslenenler, çocuklarına NBŞ içermeyen katkısız ürünler vermeyi tercih eden anneler de CEZY’ye büyük ilgi gösterdi. Ballı pekmezli, bol cevizli içeriğiyle ve inanılmaz lezzetiyle CEZY çocukların da beğenisini kazandı.  İçeriğinde, kilo almaya, insülin direncini tetikleyerek şeker hastalığına davetiye çıkaran nişasta şekeri bulunmayan CEZY sadece diyet yapanların değil anne ve anne adaylarının da vazgeçilmezi oldu.  Enerji küpü Cezy, Türkiye’nin sağlıklı yaşam festivalinde çocuklarını sağlıksız abur cubur yiyeceklerden uzak durdurmak ve doğru beslenme alışkanlığı kazandırmak isteyen annelerin pratik bir seçeneği olduğunu kanıtladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21