Öne Çıkanlar NİLÜFER kahraman ateş Kedi Revizyon
banner13

DOSAB ve DOSABSİAD'dan Ramazan öncesi dar gelirli ailelere destek

DOSAB ve DOSABSİAD ve üyesi iş insanları, koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemler çerçevesinde iftar yemekleri verilemeyeceği için dar gelirli ailelere katkıda bulunmak amacıyla içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu erzak kolileri hazırlattı. Hazırlanan koliler Demirtaş Cumhuriyet, Barbaros ve Sakarya ile Osmangazi İsmetiye mahallelerine Ramazan ayı boyunca belli aralıklarla dağıtılacak. Yardımların ilk bölümünü oluşturan koliler, 5 mahallenin muhtarlarına teslim edildi.

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, erzak yardımlarının dağıtımına ilişkin düzenlenen törende yaptığı konuşmada, DOSAB ve DOSABSİAD üyesi iş insanlarıyla birlikte paylaşımı öğütleyen ramazan ayının ruhuna göre hareket etme kararı aldıklarını söyledi. DOSAB ve DOSABSİAD üyesi iş insanlarının sosyal sorumluluk projelerinde sürekli ön saflarda yer aldığına işaret eden Çevikel, geçtiğimiz yıllarda iftar çadırları kurduklarını, koronavirüs salgını nedeniyle bu ramazan ayında bunun mümkün olamayacağını, onun yerine dar gelirli ailelere erzak yardımı yapma kararı aldıklarını belirtti.

   

Yardım yapılacak aileleri, temasa geçtikleri mahalle muhtarlarının belirlediğini, bu çerçevede 5 bin koli hazırlattıklarını dile getiren Çevikel, "DOSAB ve DOSABSİAD olarak bu yıl iftar çadırı kuramayacağız. Bu nedenle iftar çadırlarında harcanan miktar kadar koli yaptırarak dar gelirli ailelere ulaştırma kararı aldık. Salgın nedeniyle hiç çalışamayanlar var, günlük yevmiyeyle işe gidenler var, onlara yardım elimizi uzatmak istedik. Ramazan ayı boyunca inşallah yardımlarımız artarak devam edecek. Bugün ilk parti dağıtımı yapacağız" dedi.

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Özsoy da koronavirüs salgını nedeniyle ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirtti. Salgının getirdiği olumsuzlukları ortaklaşa omuzlamak adına bu güzel projeyi DOSABSİAD ile birlikte hayata geçirdikleirni aktaran Özsoy, "Bu yıl iftar çadırı yerine ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi dağıtmayı düşündük. Bu konuda muhtarlarımızdan destek aldık. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Bugün ilk etap erzak kolilerinin dağıtımını gerçekleştirdik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından gıda kolileri mahalle muhtarlarına teslim edildi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Mayil, Barbaros Mahallesi Muhtarı İsmail Savaş, Sakarya Mahallesi Muhtarı Mümin Dündar, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Emin Topaloğlu ile İsmetiye Mahalle Muhtarı Bekir Yazıcılar, Nilüfer Çevikel ile Ersan Özsoy'a teşekkür ettiler. Muhtarlar adına söz alan Bekir Yazıcılar, Ramazan ayı öncesi yapılan bu yardımın çok önemli olduğunu dile getirerek, "Mahallelerimizdeki dar gelirli aileler adına katkıda bulunanlara teşekkürü borç biliriz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.