Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

DOSABSİAD Başkanı Çevikel: Üyelerimiz her platformda gücünü gösteriyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) "Türkiye'nin ilk 1000 ihracatçısı 2019" araştırması ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) 'Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması-2019' ile yine adından söz ettirdi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) 'Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması - 2019' listesinde 45, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) "Türkiye'nin ilk 1000 ihracatçısı 2019" listesinde ise 11 üye firması ile yer alan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, "Üretimden gelen gücümüzü böyle önemli kurumların listesinde yer alarak taçlandırmak onur verici" dedi.

"ÜYE FİRMALARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Listeye merkezi Bursa olan veya Bursa'da üretim tesisi bulunan 67 firma girdi. Listede 11 DOSABSİAD üyesi yer aldı. Bunun yanında Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması-2019' listesinde 45 üye firmamız var. 2018 listesinde 38 üye firmamız bulunuyordu. Büyümeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. Listelerde yer alan, derneğimize güç katan firmalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"KADINLARIN İŞ HAYATINDA OLMASINI ÖNEMSİYORUZ"

İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle'nin, "İstihdam verilerini bizimle paylaşan 355 firmamızın verimliliği incelendiğinde kadın personel istihdam eden firmaların kârlılıklarını 0,63 birim artırdıklarını görüyoruz" açıklamasını da değerlendiren Çevikel, "Kadın girişimcilerin desteklenmesi, doğru yönlendirilmesi ve kadınlarımızın iş hayatında karar alma mekanizmaları içerisinde daha güçlü şekilde yer almalarını önemsiyoruz. Bu konuda da kadınlarımızın destekçisiyiz" açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
BursaDosabsiadçevikel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.