Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

DR.YAVUZYILMAZ’DAN MESLEK ÇINARINA SÜRPRİZ ZİYARET

Bursa’da korona virüsüyle mücadele kapsamında toplumsal bağışıklığı artırmak amacıyla hastane ve aile sağlığı merkezlerinin yanı sıra mobil aşılama ekiplerince aşı polikliniklerine gidemeyen yaşlı ve evde sağlık hizmetlerinden yararlanan vatandaşları evlerinde aşılıyor.

Hekimlik mesleğine uzun yıllarını veren Uzunca’nın geçen hafta yazdığı mektubun sağlık müdürlüğüne ulaşmasının ardından İl Sağlık Müdürü Dr.Fevzi Yavuzyılmaz, mektubu cevapsız bırakmadı ve Uzunca’yı evinde ziyaret etti.

Dördüncü doz hatırlatma aşışını yaptıran Uzm.Dr.Uzunca’nın aşısını yaptırmayanlara ve gençlere örnek olduğunu belirten Dr. Yavuzyılmaz, “Bugün meslek büyüğümüz olarak sizi ziyaret etmek istedim. Bana gönderdiğiniz mektubun, hem yazı sitiline hem de içeriğine hayran oldum. Özellikle ziyarete gelmek istedim. Kitaplarınız içinde teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Bu sıkıntıları da atlatalım sizi müdürlüğümüzde de misafir edelim. Sizin gibi bir meslek çınarımız, bizim için ayrı bir kıymet.” ifadelerini kullandı.

Uzm.Dr. Uzunca ise; ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, İl Sağlık Müdürü Dr.Yavuzyılmaz’a ve pandemi döneminin kahramanları sağlık çalışanlarına  teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21