Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

DÜLGER,ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

2019-2020 Eğitim öğretim yılının son gününde öğrencilerle video konferans yöntemiyle bir araya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Dijital ortamda gerçekleştirilen görüşmede öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ile veliler de yer aldı. Öğrencilerle sohbet eden Sabahattin Dülger, öğrencilere tatil tavsiyelerinde bulundu. Bu yıl farklı bir dönem geçirdiklerini belirten Dülger, yoğun bir çalışma dönemini geride bırakan öğrencilere ve öğretmenlere verimli bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

Okul başarısında en önemli koşullardan birisinin okul aile işbirliği olduğunu vurgulayan Dülger, “Eğitim zincirin ayrılmaz bir halkası olan kıymetli ailelerimiz, uzaktan eğitim sürecinde bizlerin ve öğrencilerimizin en büyük destekçisi oldu. Bu süreçte gördük ki her ev bir okul; ebeveynlerimiz ise çocuklarımıza yaptıkları rehberlikle birer öğretmen olarak bizlerin evdeki temsilcileri oldu. Uzaktan eğitimin başlamasının ardından öğrencilerinin eksik olan konularını tamamlamak için çaba gösteren öğretmenlerimiz, salgın sürecinde vefa destek gruplarında yaptıkları çalışmaların yanında maske, dezenfektan, siperlik gibi en çok ihtiyaç duyulan malzemelerin üretimi noktasında da özveriyle çalıştılar. Eğitimcilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerden, yeni eğitim yılına çok daha iyi bir başlangıç yapmak için tatilde geçirdikleri süreyi iyi değerlendirmelerini isteyen Dülger, öğrencilere bol bol kitap okumalarını, sağlıklarına dikkat etmelerini ve fiziksel aktiviteyi ihmal etmemelerini tavsiye etti. LGS ve YKS sınavlarına girecek öğrencilere başarılar dileyen Dülger, yeni eğitim ve öğretim döneminde öğretmen ve öğrencilerle bir arada olacakları sağlıklı günlerde buluşmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.